Dela

Ups delivery

07.05.2020

Tog en liten sovmorgon och vaknar 08,30, sitter på sängkanten och har precis hunnit få på mej morgonrocken, rufsig, skrynklig och nyvaken. Då plingar det på dörren och utanför står ett bud av den trevliga och glada sorten med ett litet gulligt paket i handen. (Glad kanske han blev när han såg mej, nyvaken och eländig :-) )

Mina visitkort har kommit, jag blev jättenöjd,  "designade" dom själv online, och fick med en massa foton, web- och e-postadress, exakt det jag vill nå ut med.

Springer mellan datorn och glasugnen, hittade nå iriserande glas i mörk plommonfärg som såg vackert ut i solskenet, tänkte jag provbränner och ser hur det  ser ut när det är gräddat. Kanske kan det bli ett solfångande vindspel av ifall det ser snyggt ut. Har gjort färdigt ett par idag i kungsblått och två andra nyanser, så de ligger nu i webshopen. Måste beställa mer glas, och annat bra att ha som jag kan kreera av, får göra det framåt småtimmarna när ingen stör mina tankar. Väldans fokuserad är jag men blir lätt störd och tappar tanken av minsta lilla.

Fick med mej kött av brorsan igår då jag var till Gällivare så dagens middag blev en riktig delikatess, man fick nästan tårar i ögonen... Renskav och mos av mandelpotatis!!!  När jag var ung bodde jag i "södraste" Sverige, och varje gång jag åkte hem så var det önskematen, och det fick jag :-)

Glasugnen kallar, bäst av avsluta här och nu, så inget går tokigt...det har ju faktiskt hänt både nu och då.

Ha en fin torsdagskväll på er!