Dela

Telefonförsäljare...

23.04.2020

Usch, en sån irriterade min morgon, råkade svara, brukar inte göra det om jag inte känner igen telefonnumret, men ibland råkar det hända, för att jag kanske väntar samtal från någon jag inte dagligen talar med. 

Vad originellt att starta samtalet med att dom råkat tappa bort delar av sitt kundregister, och dumt. Liksom, förväntar han sej att jag ska hjälpa till att återställa det eller vad, eftersom tydligen JAG finns kvar, och ändå har jag för säkert 10 år sen berättat att jag inte var intresserad av deras tvättmedel längre, för sju år sen och för tre år sen...ungefär.

Avskyr sättet han tilltalar mej på, som om vi vore gamla, goda vänner, bästa kompisar- HALLÅ, vi har aldrig träffats! Du vet absolut ingenting om mej 

Han har jobbat länge på det företaget, känner omedelbart igen rösten, och stilen, vad är det som är så svårt att fatta, jag brukar tydligt avvisa dylika människor, men det bryr han sej inte det minsta om, det slutar med att jag bryskt lägger på luren, och skyndar att lägga numret till svarta listan. Typ ring om du vill, mej stör det inte nå mer.

Alltså, jag förstår ju faktiskt att dom har ett jobb, och det är att försöka sälja, men då jag inte vill köpa...Alla passar inte till försäljare, bara att konstatera.

Lång dag går mot sitt slut, i morgon börjar jobbhelgen och jag hoppas på bra väder så vi kanske kan sitta ute, eventuellt premiärgrilla också, det brukar vara uppskattat.

Jaja, i morgon är en annan dag, spännande dag, liksom framtiden, man vet inget om vad som väntar, men såklart är det bara bra saker, eller hur.

Sov gott och njut av fotot från en av våra fina utsiktsplatser i Överkalix, nämligen från Brännaberget