Dela

Strömlösa...

27.05.2020
Tur vi har ljusa nätter här uppe i Överkalix, Norrbotten
Tur vi har ljusa nätter här uppe i Överkalix, Norrbotten

Så himla otippat, strömmen är borta, mitt i "sommaren", och mitt i kaffekokandet... Tänk vad mycket man ska hitta på när strömmen är borta, man ska passa på att dammsuga, koka tevatten, köra igång tvättmaskinen...Ja. gud vet allt man kommer på att fördriva tiden med. Men så kommer man på sig- "nä visst ja, det finns ju ingen ström".

Tur datorn är fulladdad åtminstone, om vi nu blir sysslolösa någon längre stund-

Mitt hem ser ut som att jag just har flyttat in, ve och fasa, ju mer jag hämtar hit från Lommis, desto mer blir överflödigt i läggan, så nu har jag x antal påsar och kartonger i hallen som ska slängas...i morgon bitti.

Det är TUR att jag faktiskt har Adam som hjälper mej, för annars hade jag nog inte mäktat med allt, men han ser det och lägger verkligen manken till, gud vare tack och lov!

Har inte hunnit med något till webshopen, fast har samlat på mej mer grejjor att göra något av,..vilket jag tänkte göra i brist på annat, när strömmen for. Men 😂😂😂, för det behövdes ju STRÖM!!!

Har beställt mej en "nödugn" till glasfusingen, så den inte stannar upp helt, och fick leveransbesked idag, anländer inom 2-5 dagar stod det. Ingen panik, har viktigare saker att göra den närmsta veckan. Normalt sett står jag ivrigt och hoppar jämfota i väntan på en leverans. Nåväl, man behöver ju inte bete sej likadant varje gång, man kan ju överraska... sig själv åtminstone 😏

Nu fanns det inte så mycket mer att orda om, verkar få vänta med kvällskaffet till 23.30...

Over and Out