Dela

Söndag-vilodagen

19.04.2020

Vilodag

Inte alls, inte för mej, det var mer aktuellt när farmor levde. Då fick man varken spela kort eller arbeta, söndagen var en helig dag, och man kan ju undra vad det är för synd i att arbeta eller ha roligt.
Nu är ju den tiden länge sen förbi, jag är vuxen, till och med fullvuxen så jag får bestämma själv.
I morse hade jag faktiskt en liten sovmorgon och steg upp först 08.30, Tog mej en kopp kaffe och...ja,skitsamma vad det var för något. Sen kastade jag mej över lovikkavantarna som torkat och var redo för broderi och tofsar, nu är de färdigförädlade ;-) och kommer att läggas in i webshopen, kallar kragens färgkombination för Kaitum.
Hann faktiskt med att starta upp ett virkat pärlarmband igår, som tack för hjälpen till en vardagshjälte, jag lägger upp en bild så snart det är klart.
Söndagsmiddagen tillagar sej själv idag, i ugnen, vi ska äta sambalkotletter, smakrika, möra och fantastiskt goda, däremot har jag inte bestämt tillbehör, pasta,ris eller potatis...grönt är i varje fall klart ska ligga på tallriken.
Med dessa rader önskar jag alla en skön söndag, och lycka till med bingolotto om det finns på er agenda, på min finns det inte :-)