Dela

Smulpaj

08.06.2020
Fusat glashänge/halsband rosa/vit skimrande
Fusat glashänge/halsband rosa/vit skimrande
I eftermiddag fick jag ett litet il, som förmodligen kom sej av det plötsligt vackra vädret, efter att hela helgen regnat bort.

Blev sugen på blåbärs-smulpaj. men då blåbär saknades använde jag mej av  jordgubbar och rabarber istället... Hur det passar ihop blir jag snart varse om 😋, och riktigt "ambitiös" var jag dessutom och gjorde kallrörd vaniljsås till. 

Har testat en ny idé idag, dessvärre fungerade den inte med de materialen jag hade att tillgå här hemma. Nya försök en annan gång. 

Färdigställde åtminstone ett blekrosa /vitt fusat halsbandshänge. Fick lite tid över eftersom dagens AP-träff blev inställd, kan inte fatta varför vi ska börja träffas NU, när covid ökar i Norrbotten. Det är som att när det lugnar sej i Stockholm så hävs restriktionerna. Protesterade även mot veckans "kollektiv-utbildning". Vi måste väl ändå använda våra egna huvuden då huvudstaden verkar vilja semestra med oss norrlänningar i sommar, som att vi inte finns, inte är drabbade eller jag vet inte vad. Ha en skön kväll, snart ska jag frossa i smulpaj 😋😁