Dela

Röd-tomatröd och blodröd = Jätteröd

12.05.2020

Idag blev det en röd vindspelande solfångare, modell något mindre, med en kristallprisma i mitten, lite för att kompensera det opaka glaset (ogenomskinligt). Den blev faktiskt fin om jag nu får tycka till lite själv.

Lånade en ljudbok igår från biblio.se, "Ditt bästa jag: Nyckeln till ditt bästa jag" av en Mikael Widerdal, för mej totalt okänd författar, men den lät ju som uppmuntrande tyckte jag, peppande på något vis. 

Lyckades inte ladda ner boken till paddan, appen var inte kompatibel, så det fick bli till mobilen, vilket jag inte var fullt nöjd med... Men men, pluggar i öronpropparna och börjar lyssna då jag lag mej till sängs.

Och, inte var det precis vad jag väntat mej, inte alls, för det var ju som en enda lång avslappningsövning jag plötsligt befann mej i, jag var openminded och spände händer, slutade att andas osv.osv. jag vaknade vid varje ny övning. Uppläsaren sa ju att jag skulle öppna ögonlocken...

Jag har sovit JÄTTEGOTT i natt, jag har inte legat spänd som en fiolsträng i varenda muskel, därför lovar jag mej själv  att lyssna till boken ikväll också, då det bär av till sängs. Helt otippat!!!  Antingen så funkade uppmaningarna eller så var det en tillfällighet, det måste ju bara undersökas.

Over and Out