Dela

On The road

07.05.2020
Det vita Dundret i bakgrunden
Det vita Dundret i bakgrunden
Huff, dagen blev till natt, har knappt märkt det själv. Så blir det då man har roligt att göra 😁

Har varit upp till Gällivare på förekommen anledning, och hann med att springa i några affärer som nöje, mitt i nyttan. Kändes kul att lufta lite på sej i dessa tider av distansering, nästan som välbehövligt. Shoppade ett par trädlösa hörlurar, mina förra hade gett upp och jag har saknat dom. 

Brukar ofta ha megalånga telefonsamtal, och då är det så himla bra med hörlurarna, man har bägge händerna fria så det är bara att fortsätta göra vad man vill eller behöver, man blir inte "fast" i telefonen🙂.  Sen hittade jag antiglid galgar på Dollarstore till ett makalöst bra pris, köpte ett 20-tal, 🤔... borde kanske investerat i fler! 

I övrigt kändes Gällivare kallt, Dundret var ännu alldeles vitt, glänsande vitt, vilket får mej att gissa det var en ordentlig skare över hela berget. 

Mina nya däck fick görs premiäråket, skönt köra på asfalt med sommarsulorna på. 

Hade tänkt upp en vända till det urgröpta Malmberget, men orken och tiden räckte inte till, och lika bra var kanske det, man blir bedrövad av ett besök där, det finns ju nästan inte kvar något av samhället längre. 

Har ännu en "ledig" dag kvar, sen kör allvaret igång på fredagskväll, jobbar natt hela helgen... Då hinner man oftast med att kreera något och det är ju som förmånligt. 

Får önska er god natt och sov gott, tänker att jag själv sover likt en klubbad säl  Zzzzz