Dela

När huvudet visar en bild, och handen skapar något annat

11.05.2020

"Tänkte Mother & child"...Men ja, fram med tråd och lödmaterial, bara sätt igång!!!   Meeen...alltså, mamman blev väl bra, men den stackars babyn hon håller mot sin bröstkorg, den liknar ju Kronblom, HAHAHA, ni vet serifiguren som ligger på sofflocket oftare än han behöver, haka, näsa, huvudform. Tja, där finns en del övrigt att önska ;-) Det där projektet får nog ligga och mogna ett tag till!

Fick en ingivelse i helgen om att låna någon e-bok från bibblo.se. Visste redan att mitt lånerkort inte skulle fungera för det har det inte gjort på flera år, och varje gång jag tidigare varit igång med att låna böcker har jag tänkt att jag måste på Biblioteket och fixa det. Någonting som aldrig har skett, förrän idag!

Ringde och kollade öppet-tiderna, vilken tur det var öppet, så jag kastade mej iväg för att reda ut saken en gång för alla. Det visade sej att jag "tillhörde" ett annat bibliotek, trots att jag hade lånekort från Överkalix, och här har jag bott de senaste tretton åren!!!              Någon jätteflitig bokläsare kan man inte kalla mej.

Men nu, nu ska här lånas böcker, drog ut skrivbordslådan, där min padda legat oanvänd i åratal. Tror inte riktigt att den ska starta då jag trycker på on-knappen, men alltså, den lever! Paddan ligger nu på  uppladdning, blir spännande se om den fungerar sen också.  Behändig att läsa på , dels kan man ju bestämma storleken på texten, och så är den nätt att läsa i sängen eller ta med sej i handväskan,                                                                                  Det är en Huawei som jag köpte på ICA för massor av år sen, till ett mycket fördelaktigt pris, man behöver inte alltid ha värstingprylar ;-)

Har vakat ut i morse, första lediga dagen brukar gå till spillo, man vandrar vanligtvis omkring som en zombie men konstigt nog har jag energi kvar och det blir gjort saker även idag. Och det vädret till trots, visserligen soligt ute, men med inslag av snö lite nu och då :-(

Nu ska jag se om jag får mej beställt något glas, det finns för mycket vackert att välja på, tyvärr så räcker inte utrymmet till allt...inte pengarna heller för den delen ;-)

Ha en skön måndagskväll på er!