Dela

Mjukkakebak ✅

10.12.2020
Så nöjd, klockan är inte mer än 11.00 och jag är klar redan med mitt bak...

Om vi ser 10år framåt så kan jag tänka att jag är klar med samma uppgift för typ fem timmar sen. Det är ju så gamlingar jobbar har jag förstått, uppe före tuppen och klar när vi "vanliga" stiger upp 🙂

Jobbade natt hela förra veckan och har haft förvånansvärt svårt att ställa om dygnet igen, har varit vaken till gryningen och sovit framemot eftermiddag. För att komma mej upp inte allt försent i morse så ställde jag larmet på 08.00 - nödvändigt ont men plikten kallar fredag-söndag... TIDIGT! 

I morgon har handlarna visst nattöppet, hade ju varit kul men tiderna är ju inte denna jul som föregående... 

Förra året hyrde vi lokal, och försökte sälja lite egentillverkat, med vi menar jag Larsson & Persson. I år är lokalen uthyrd och vi lever, som bekant, i en pandemi. Inte vet man mycket om framtiden och lika bra är det, en massa sorg och oro besparar man sej... Ja, glädjeämnen med för den delen. 

Hur ser julklappsinköpen ut för er, är dom klara eller? Annars kan ni ju kika in i min lilla annorlunda webshop, kanhända hittar ni den perfekta julklappen där. Och det går att ordna med avhämtning här i Överkalix faktiskt, bara vi kommer överens om tid och tillfälle.

Nå väl, nu ska jag sticka... På ett par pulsvärmare/torgvantar, rolig stickning då de är enfärgade med flera mönsterbårder. 

Ha en fin dag, eftermiddag och kväll 

Over and Out 

/Carina