Dela

Mitt Kök

01.05.2020

I mitt kök doftar det nu gul såpa!  Tog en "saneringsdag" och passade på att storstäda köket, torkade av tak,golv, väggar, putsade fönster,utöver den vanliga dammtorkningen, fräscht det känns. 

Jag hörs vara lite gammelmodig...ja som torkar väggar och tak har jag förstått på yngre personer, och på en och annan jämnårig väninna. Men inte vet jag, jag tycker att det behövs, typ 2gg/år , om inte annat så syns det behövligt på dammtrasan efteråt!!!

Så mycket mer har det inte blivit idag, inget 1:a maj tåg, och ingen majbrasa i går kväll...det sistnämnda på grund av att jag jobbade. Sen tror jag inte det var så många brasor igång heller för den delen pga. en önskad social distansering.

Vad många nya ord som använts den senaste månaden, "flockimmunitet" -låter inte mänskligt överhuvudtaget...Immunitet är ett ord som jag verkligen går igång på, i min värld har immunitet, tills nu, varit lika med livslång. Plötsligt får jag lära mej att det finns aktiv ioch passiv immunitet...mäh, vaddå krångla till det, antingen så kan man bli immun eller så kan man det inte tycker jag, 

Du är immun just nu, men i morgon kanske du inte är det, känns ju som att man blir lurad, men det är i min värld alltså.

Hör ni, det börjar vara dax att söva ut sej inför deklarationen som jag tänkt ta tag i imorgon, fast jag hörde ju om en öppning avseende dispens med inlämningsdatumet, det frestade att ansöka, men varför skjuta fram saker i onödan?!

God natt folket, sov gott!