Dela

Man lever så länge man lär ;-)

20.04.2020

Eller som det egentligen heter  "man lär sig så länge man lever" . I mitt fall är nog det förstnämnda mer sant, att leva så länge jag lär...för skulle jag tappa den drivkraften vore det inte så upplyftande att leva vidare.

Kom att tänka på det här med covid-19 idag, inte för att det har gått mej förbi på något sätt, det kan ju faktiskt INGEN ha missat, men hur som helst  insåg jag att JAG inte har planer på att trilla dit i den sjukdomen åtminstone, liksom jag planerar och rustar för framtiden, skulle väl annars inte börjat med webbshoppen NU,  men vill ha något roligt att göra sen när pensionen äntligen infinner sig :D :D :D

Idag har jag fortsatt att snickra på den här sidan, jag förstår ju verkligen inte allt men jag lär mej, sakta och säkert. Tur att jag inte får hysterianfall så fort något tjorvar, en bild blir för stor/liten, e-post som hamnar fel etc.etc. Det är bara att dra ett djupt andetag och försöka om igen, och igen, och igen osv.

En annan sak som gjordes idag var faktiskt att ställa undan dubbskorna, och alla andra tjocka skor, vinterkappan tvättades och hängdes undan. Men inte så långt bort att det blir  besvärligt att plocka fram igen när/om det kommer ett vädermässigt bakslag, det brukar det göra...så jag håller mej beredd.

Nu har klockan passerat midnatt och tröttheten kommer smygande, avslutar med en vacker minnesbild från Överkalix och önskar alla en god natts sömn. 

I morgon är en annan dag :-)