Dela

Hjärnan har jobbat natt - presenterade nya idéer

18.04.2020


Förstå innehållet i mitt huvud, i morse då jag vaknade så gjorde jag det med en ny idè, tänk vad praktiskt, att servera sej själv lösningar på problem som uppstår tex. genom att få snurr på den här bloggen och webshopen -jag känner mej lyckligt lottad som har blivit begåvad med egenskapen att vara lösningsorienterad.

Förr trodde jag alltid att mitt kreativa tänk kom ifrån min morfar, som uppfann lite saker, men för några år sedan insåg jag att tänket kom närmare ifrån än så, min egen far visade nämligen prov på många "skills"  att vara lösningsorienterad och det var först då han blev riktigt sjuk som mina ögon öppnades och jag förstod var min egen förmåga kom ifrån. Det tackar jag verkligen för, eftersom jag finner stor tillfredsställelse i att "vinna" över hinder på vägen...

Jag och min nattjobbande hjärna har faktiskt förärats strålande vackert solsken idag, takdropp och snö som smälter- en av de bättre dagarna att få uppleva Norrbotten på.

Idag ska jag bland annat förädla ett par Lovikkavantar, att sticka dom är lätt, det är sen det verkliga arbetet börjar, tvätta, tova, karda

Det är "förädlingen" som tar tid, men också den som ger vantarna sina oslagbara egenskaper...och priset. Men sköter man sina vantar på rätt sätt, så kan dom garanterat ärvas mellan generationer. DET är hantverk! 

Med detta önskar jag dig en helt underbar Lördag, det har jag tänkt ha :-)