Dela

Nyheter i webshopen kommer...

20.05.2020

Hej hopp, full galopp! Har knåpat ihop en till pingvin i luftballong, en i vitt och rosa, bedårande söt, if I may say so :-), den ligger faktiskt inne i webshopen redan. 

Kommer att lägga några silversmycken i kväll, från Jokkmokks Tenn, till exempel stora Creoler och ett halsband från en smyckeserie som heter Kosmos,..så håll er kika in  i webshopen,  innehållet förändras, och utökas allt eftersom. Och den är öppen dygnet runt!!! 

Det är ju en morsdag i antågande, och alla mammahjärtan smälter när barnen kommer ihåg vår alldeles egna dag, vi är lättrörda när det kommer till att få uppskattning från våra barn -det gäller ALLA barn, oavsett ålder :D

Är det någon mer än jag som drabbats av att man nu förbjudit mentholcigaretter...Alltså, tror dom att det medför färre rökare, liksom, som JAG känner det så kommer det kanske att bli färre rökare, för hur många kommer att dö i jakten på mentholcigg, alltså JAG höll på att få hjärtinfarkt under min jakt, allvarligt, jag fick som kärlkramp!!! Och sen, kom jag på den fantastiska iden att jaga menthol-cigaretthylsor, ni vet alla drogberoende kommer på lösningar. Men inte sjutton finns mentholhylsor heller, dom var också förbjudna, å ändå är det inte cigaretter. Däremot finns ett stort utbud av mentholsnus???  Vaddå, är inte snus tobak, smaksatt tobak? Fattar jag skillnaden. Har faktiskt köpt på mej ett par dosor, starkt kändes det mot tandköttet, men nog vet ja, man kan vänja sej vid det också, om man riktigt kämpar ;-)

Visst vore det väl bra om alla, inklusive jag själv slutade att röka, men, hur går det då med statskassan tro, det är stora pengar som staten går miste om där. Fast hälsan blir förstås bättre, det begriper jag med...

Nä hör ni, nu ska jag spana in vad jag ska lägga upp för silver i shopen

Ha en bra kväll/natt

Over and Out