Dela

Det blir Morsdag i år också (31/5-20)

13.05.2020

Tänka sej, jag fyndade lite grann då jag var till Lommis idag för att hämta en saltlakespruta som brorsan behövde.

Ett gäng budskaps-ljus-vägg-bordstavlor stod plötsligt framför mej. Vilken perfekt Morsdagspresent , eller födelsedagspresent till Mor. Vad bra att jag "hittade" dom FÖRE morsdagen och inte efter som jag ofta tenderar att göra. :-)

Att vara till Lommis var faktiskt ett litet äventyr, körde in efter avfarten, och hjälp, så håller "lillgöllibilen" på att försvinna ner i underjorden. Vattenfall har varit och grävt ner nya ledningar i höstas, men inte lyckats så bra med återställningen. Jag tog mej iallafall både dit och hem...idag. I morgon går det kanske inte lika bra. Var förbi en granne som skulle försöka fylla upp "diket" och fixa det körbart. Jag ska ju börja flytta grejor snart och då behöver vägen vara farbar. Tur det finns goda grannar!!!!

Jag gjorde ett annat fynd också, hittade  en flaskgömma i trä, modell sittande björn. Och hur bra passar inte den här på Björnstigen, den är nog uthuggen med yxa, för i björnen låg en liten bok om yxor. Plockade med en del andra bra att ha saker i lagom storlek...vad ska jag göra av allt. TVÅ hushåll som ska rensas, kanske måste jag kontakta någon dödsbouppköpare....för i min tvåa ryms då inte allt!!!