Dela

Delivery time

22.04.2020

Men hur glad man kan bli över en liten postförsändelse som dimper ner i brevinkastet :-) Mina svarta pärlor anlände (som förväntat) idag och jag kunde starta upp ett nytt armband, i svart och vitt, det är alltid en snygg kombo, lite yin och yang feeling över det hela.

Hann inte börja förrän framåt kvällskvisten eftersom jag igår iklädde mej mäklarrollen och la ut mina fastigheter på försäljning,  och det lät ju nu som om jag hade några hyreshus i bakfickan, så är inte fallet, utan mitt eget hus, och föräldrarnas hus som dessvärre bara står tomma, till ingen nytta. Flera har hört av sej och visat intresse, en del är bara nyfikna och vill ha bilder osv. men dom blir man lätt av med när man frågar något som avslöjar deras identitet  :-) andra är mer seriösa och verkligen ute efter sin egen plats på landet.

Hus är till för att bo i, för någon som det passar bättre än för mej. Jag är kanske mer en lägenhetsmänniska, som tycker det är himla bekvämt att få gården både skottad och sandad, eller som gillar att bara kunna ringa felanmälan då något gått sönder, eller ett avlopp stockat. Om det hade funnits underhållsfria villor och gårdar,då kanske det passat mej bättre. Har förstått att det finns de som forskar i om jag är på väg att lämna Överkalix, att det är irriterande, spelet, varför inte fråga rakt ut istället för att gå som katten kring het gröt ;-)

Har tappat upp vatten, bara för säkerhets skull, det har återigen hittats en vattenläcka så vattnet är avstängt i vissa byar och områden i samhället, tänker att stängningen plötsligt spiller över till mitt område också, tycker det brukar vilja göra det så därför har jag varit förutseende. Kaffe eller te måste man ju bara ha!!!

Nå väl, nu ska jag än en gång bege mej mot sängen, stänga mina melerade och förhoppningsvis somna gott till ljudet av katten som lugnande spinner...

Sov gott ni också!