Dela

Dagar med nostalgitrippar...

26.05.2020
Arbetsbok och gammalt presentkort...dagens fynd!
Arbetsbok och gammalt presentkort...dagens fynd!

Men nååå, vid dagens flyttpass fyndades det, ett presentkort på 1200:- kronor, Ringde upp Fritz Ohlsson i Luleå och förklarade att jag till min 40-årsdag erhållit ett presentkort av dom, och att jag nu hittat det och ska till att fylla 60 😉, 🤔gäller det möjligen ännu?

Kvinnan som svarade ställde frågor angående presentkortet som fick ett litet hopp att tändas...men tyvärr, det gäller "bara" i tio år om inget bäst-före-datum anges. Surt sa räven, men inte helt oväntat.

Och sen hittade jag min arbetsbok för minderåriga, jag började nämligen arbeta på riktigt direkt efter grundskolan. Finns det ens arbetsböcker nu för tiden??? Undra om det är därför jag känner viss brådska till pensionen, jag har ju jobbat 3 år mer än de flesta av mina jämnåriga vänner, kanske är det därför jag känner mej mätt och bara vill göra vad JAG vill, och när jag vill  🤔. 

Vet ni hur mycket man fastnar i alla gamla saker och papper, alltså inte så där som föder en önskan att behålla dom, utan mer minnen som kommer upp till ytan igen. Och resulterar i att allt tar så lång tid. Vad jag kan uppleva känslomässigt jobbigt är ju att slänga sånt som betytt något eller varit värdefullt för mina föräldrar, men...de sakerna har ju inget värde eller någon betydelse för mej. Dom förstår säkert, där dom sitter och tittar ner på mej/oss.

Nu är tiden för dagens betraktelser över och jag ska fortsätta med lite annat resten av kvällen. Ni må ha det, och njut av värmen!

Over and Out