Dela

Äntligen är helgen slut!

26.04.2020

Det låter avigt, att vara nöjd med att helgen är över, men när man vet att jag jobbat helg så blir det mer logiskt att förstå :-)

I morgon påbörjas veckan med "ledig" dag, inte en helt vanlig dag, utan pappas födelsedag, det kommer man ihåg fast han inte längre finns bland oss. Just nu tänker jag ofta att det är skönt att mamma och pappa slipper vara med om allt som sker i världen, med covid-19 och elände, dom slipper bli sjuk i det i alla fall. Och jag funderar om dom sitter där uppe och tittar ner på oss som är kvar här nere, det gör dom säkert, med en blandning av stolthet och förfäran...

Har TVÅ projekt på gång, samtidigt, brukar vilja göra klart ett åt gången, men nu har det fallit sej så att jag håller på med både ett par svarta Lovikkavantar i herrstorlek OCH det svart/vita armbandet. Tror det sistnämnda kommer att bli skitsnyggt, ska försöka hinna göra klart det i morgon kväll när jag gjort bort andra arbetsuppgifter.  Sen väntar tre dagar jobb, och därefter helgledighet.

Helgen är vigd åt deklarationen, tänkte göra bort den utan att behöva känna någon stress eller panik, och det lär ju gå bra eftersom jag är arbetsfri då.

Har ni förresten sett att jag lyckats klistra fast en pinterest knapp på webbshoppen, först tyckte jag inte att jag behövde någon, men sen insåg jag att den mycket väl kunde göra lite nytta för synligheten :-)  Ska försöka hitta fler användbara webbsaker som hjälper till att synliggöra min sida...dammsuger internet på information om marknadsföring typ. Roligt är det, jag lär mej en massa som jag inte visste jag behövde veta, en undran föder en ny undran. Och är man nyfiken som jag så tar man reda på och lär sej saker som är bra att veta.